Contacteer ons

Verkoopkantoor: Artsen Zonder Grenzenstraat 2, 2018 Antwerpen Tel: 03 289 02 89
Wenst u op de hoogte te blijven van 't Groen Kwartier, schrijf u dan hier in op onze nieuwsbrief.

Onze partners

Een woning is veel meer dan vier muren en een dak boven uw hoofd. Het is de plaats vanwaar u uw leven gaat uitbouwen: een plek die van uzelf is en waar u uzelf kunt zijn. In een omgeving waar u veel vrije tijd doorbrengt, vrienden maakt, waar u uw kinderen een toekomst geeft. Matexi biedt mensen betaalbare kwaliteitswoningen en appartementen aan in buurten die inspireren om samen meer van het leven te maken.

www.matexi.be


Vanhaerents Development ontwikkelt hoogkwalitatieve woonprojecten met een groot look & feel gehalte. We staan voor stijlvol wonen op toplocaties en kiezen resoluut voor trendsettende architectuur met doordachte indeling en hoogstaande afwerking. Onze woonprojecten zijn er voor iedereen die op zoek is naar een leuke plek om te wonen: in het groen en toch dicht bij de stad. 

www.vanhaerents.be


AG Vespa is het autonoom gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten van de stad Antwerpen. AG beheert het stadspatrimonium. Tevens staat het bedrijf ook in voor de voorbereiding, begeleiding en uitvoering van ingrijpende stadsprojecten. 

www.agvespa.be

Naar boven
>